LJUBAVI PUT

Maja Jasic Dasic i priroda
U šetnji pokraj jezera

Neki dani ostave nas bez daha. Za mene je jedan od takvih ovaj čarobni dan. Nešto si dugo želio, trudio se oko toga, istodobno se ponekad i plašio okušati se u tome. Godinama si učio, pomagao svojoj duši iscijeliti ju od mnogih negativnosti, pomagao si joj da još više raste i to činiš još brže i s još većim žarom i dalje.

To nešto što si želio nije stizalo jer nije bilo još vrijeme. Suočavao si se s nagorim strahovima, ali i hrabrio se još više i imao suosjećanje prema svemu što prolaziš. I tako si kroz neizvjesnost i življenje u sadašnjosti izrodio polako povjerenje da te Nečija čudesna ruka vodi ovim životom.

Tek kad si otpustio sva očekivanja i njegovao povjerenje u Onoga koji jedini zna što je za tebe najbolje, On ti je donio predivna iznenađenja u život, predivne poklone. Morao si puno puta doživjeti bol, patnju, da bi shvatio kako su ti oni veliki učitelji i blagoslovi. Kroz njih si izašao svjesniji i jači.

Morao si čak i fizički zamalo umrijeti, a pogotovo tvoj ego i sve laži koje si u sebi gojio godinama.  To je bilo zato ne bi li ljubav skrita u tebi prodrmala sve to, očistila i zasjala u svojoj punini.

I onda kad se čini da nema nade i kad te najviše strah, no ti ipak uđeš kroz njegova vrata, zbog svoje hrabrosti tamo otkriješ svjetlo i snagu svoje vlastite duše. Dočeka te milost Onog tko te stvorio i koji nikada ne napušta.

Hvala ti Kreacijo, Ljubavi, na tvojoj podršci danas i uvijek. Do sada zaista svaki udarac i ta ”umiranja” svega što mojoj duši nije dozvoljavalo procvjetati, sve to bila su Tvoja milovanja i zagrljaji.

Hvala svim dušama koje me podržavaju na bilo koji način jer time podržavaju same sebe i svoj rast zato što smo svi Braća i Sestre. Stoga, Prijatelju koji čitaš, znaj, tvoja radost je i moja radost. Moja radost je dijeliti iz svoje duše ono najbolje iz sebe. Što god poslije bilo ili ne bilo iz toga, volja je Kreacije, a moje je dijeliti ljubav jer se osjećam još bogatije.

Hvala mojoj Duši što me tako divno vodi životom, hvala joj na čistoj ljubavi koja jesam. Hvala vam na čistoj ljubavi koja jeste i koja jesmo svi zajedno.

Živimo, volimo, rastimo i imat ćemo uvijek apsolutno sve što nam je potrebno.

Život čudo je − pjesma ispjevana jedinstvenom melodijom koju jednom kad je s većom zahvalnošću i povjerenjem zapjevamo, jeku koju ćemo čuti i ugledati u svojoj okolini i u srcu, bit će samo note blagoslova.

I ovaj tekst će, stoga završiti mojom pjesmom posvećenoj univerzalnoj ljubavi i novim počecima koji nas inspiriraju i vode naprijed, ka njegovanju sebe i svojih plemenitih unutarnjih vrijednosti zbog kojih je i vrijedilo otisnuti se na ovo putovanje života.

Ljubavi put

Koračam

ususret ljubavi

što osvaja vrhove radoznalo,

što prelijeva se u korita čista, vječita,

a duši ne da gasnuti.

Zvijezda to je što srcem me zove

Pokazuje blistave zore

Otvara puteve poletne, nove.

Ako vam se ovaj tekst svidio, ostavite ispod komentar, podijelite ga s prijateljima preko društvenih mreža (ikonice za dijeljenje su ispod teksta dolje) i lajkajte ga na Facebook stranici Boginja lotosa – blog Maje Jasić Dašić.

Pratite SVAKOG DRUGOG PETKA nove objave na ovome blogu.

Pratite moj kreativni rad također i na mom INSTAGRAMU gdje dijelim objave pod svojim imenom Maja Jasić Dašić.

Više od Maja Jasić Dašić
LEDENA VATRA – DRUGI DIO
U prvom dijelu priče oholi, umišljeni i bogati tvorac kompjutorskih igri Leo,...
Pročitajte više
Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)